Nijhuis en Acantus ondertekenen overeenkomst voor bouw huurwoningen Landenbuurt fase 1

Nijhuis Noord gaat 20 huurwoningen bouwen voor Acantus in de Landenbuurt in Delfzijl. Beide partijen ondertekenden op dinsdag 25 juli de overeenkomst. In de Landenbuurt aan de Finsestraat komen twee hofjes met huur- en koopwoningen.

Aannemer Nijhuis Noord is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de 20 huurwoningen welke onderdeel uitmaken van het project ‘40 woningen Landenbuurt fase 1’.

Albert Jan de Ruiter, directeur bij Nijhuis, verklaarde: “Voor deze ontwikkeling maken we gebruik van onze betaalbare Trento® conceptwoning, die uiteraard aardbevingsbestendig is uitgevoerd volgens het locatie-specifieke ontwerp van TWA architecten.”

Anita Tijsma, directeur bestuurder bij Acantus: “Met de bouw van deze woningen wordt Delfzijl nog een stukje mooier en krijgen huurders een goede, veilige, aardbevingsbestendige en duurzame woning.”

Het plan is eind 2023 te starten met bouwen en de woningen een jaar later, eind 2024, op te leveren. Meer informatie vindt u op  www.landenbuurt.nl