Oldambt

Op deze pagina informeren wij u graag over wat Acantus doet in de gemeente Oldambt.

Het regioteam Oldambt zet zich in voor het woonplezier van onze huurders in deze gemeente. Samen met de de huurders, het welzijnswerk, de huurdersorganisaties en de gemeente werken wij hard aan alles wat met wonen in onze wijken, dorpen, buurten en straten te maken heeft.

Lopende projecten

In de Sint Vitusstraat in Winschoten zijn wij met bewoners in gesprek over nieuwbouwplannen. Op nummer 82 hebben wij een buurtwoning ingericht waar wij graag met de bewoners van de straat in gesprek gaan. Klik hier voor de openingstijden.

In de Wezellaan en Hermelijnlaan in Winschoten worden de komende jaren veel woningen gerenoveerd. Graag komen wij met de bewoners in contact over de leefbaarheid van hun wijk. Daarom hebben wij aan de Wezellaan 66 een buurtwoning ingericht. De huurders zijn van harte welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Klik hier voor de openingstijden.

In de Vogelbuurt in Scheemda zijn wij sinds vorig jaar in gesprek met de bewoners. De komende jaren staat er veel te gebeuren in de wijk op het gebied van renovatie en planvorming voor nieuwbouw. Daarom zijn wij de komende maanden extra aanwezig in de wijk. Klik hier voor de dagen waarop wij aanwezig zijn.