Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij gastvrij en werk jij graag dichtbij onze huurders en samenwerkingspartners? Zoek jij ruimte voor nieuwe initiatieven en oplossingen buiten de begaande paden? En heb jij lef? Dan voel jij je vast thuis bij ons. 

Met ongeveer 14.000 woningen en zo'n 160 collega's zijn wij één van de grotere woningcorporaties in Noord-Nederland. Wil jij graag wat betekenen voor fijn wonen in onze mooie regio? Kijk dan eens bij onze vacatures.
Lees hier meer over de mogelijkheden voor stagelopen of afstuderen.

Woonplezier

Samen met onze huurders en partners werken we aan woonplezier in Noord- en Oost Groningen. Goede en betaalbare woningen waar onze huurders met plezier kunnen wonen. Een fijn thuis, in een fijne woonomgeving. 

Werkplezier

Werken bij Acantus is dynamisch. Plezier is net zo belangrijk voor onze collega's als voor onze huurders. Daarom staat werkplezier bij ons voorop. Met ruimte voor initiatieven en lef.  In een open cultuur waarin jouw ontwikkeling vanzelfsprekend is. 

Onze visie

Met elkaar zijn wij Acantus. En met elkaar zorgen wij voor prachtige resultaten op het gebied van woonplezier. Dat kunnen we alleen maar succesvol doen als we ook met elkaar zorgen voor voldoende werkplezier. Deze organisatiekoers hebben we vanuit het team Mens & Organisatie nog verder aangescherpt met een HR-visie. Deze visie vormt (naast de organisatiekoers en besturingsfilosofie) de kapstok voor ons beleid voor Mens & Organisatie. 

Meer weten over werken bij Acantus?

Onze collega's kunnen je er van alles over vertellen. In "Terug van weggeweest" vertellen Mark, Arnold en Sandra waarom zij terug zijn gekomen bij Acantus.  In de PIT-reeks vertellen Judy en Brenda over hun loopbaanontwikkeling bij Acantus en over de  talenten die zij naast hun reguliere werkzaamheden ontwikkelen en inzetten.