Welkom

Welkom bij Acantus

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! U heeft kort geleden uw huurovereenkomst getekend en bent daarmee een huurder van een woning van Acantus.

Klant Contact Centrum

Bij onze medewerkers van het Klant Contact Centrum kunt u terecht voor al uw vragen. Zo kunt u hen onder andere vragen stellen op het gebied van: huren, reparatieverzoeken, het aanpassen van uw woning of andere zaken.

Telefonisch kunt u contact met ons opnemen via 0900 - 8400, op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur. 

Onderhoud van uw woning

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een reparatieverzoek indienen. Is er spoed bij? Neem dan telefonisch contact op via 0900-8400. Dit is ook ons nummer buiten kantoortijd.

Recht op huurtoeslag?

Voor het aanvragen en/of wijzigen van uw huurtoeslag, kunt u contact opnemen met de Belastingdienst. Via hun website kunt u alles regelen met betrekking tot de huurtoeslag.

Gas en elektra

Op het moment dat u als huurder de sleutels krijgt van uw nieuwe woning, is er water, elektra en gas. Het is wel belangrijk om op de eerste huurdag de meterstanden te noteren van het gas, water en elektra. U bent zelf vrij om een energiemaatschappij te kiezen die u wilt. Bij uw energiemaatschappij meldt u uw meterstanden van het gas en elektra.

Water

Voor de levering van water of het doorgeven van wijzigingen, neemt u contact op met Waterbedrijf Groningen.

Waterbedrijf Groningen
Postbus 20
9700 AA  Groningen
Telefoon: 050 -368 86 88
Email: postbus24@waterbedrijfgroningen.nl
Website: www.waterbedrijfgroningen.nl

Huurdersbelangen

Als huurder weet u het beste wat er beter kan in uw woning en woonomgeving. Uw mening vinden wij belangrijk en horen wij daarom graag. Om die reden hebben we regelmatig overleg met huurdersorganisaties. Lees meer over huurdersorganisaties

Coronamaatregelen

Voor de veiligheid en gezondheid van onze huurders en medewerkers passen we onze dienstverlening continu aan als de coronamaatregelen hierom vragen. U leest onze maatregelen op: www.acantus.nl/corona