Post van Acantus

Acantus verstuurt sinds maart 2021 post via het bedrijf Postex. Postex is een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. Zo verbeteren we de service naar onze huurders, werken we milieubewuster en besparen tegelijkertijd kosten. 

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk post digitaal te versturen.

Brief ontvangen?

In februari 2021 stuurden wij al onze huurders een aankondigingsbrief over Postex.

E-mailadres bekend
Is er bij ons een mailadres bekend van u, dan ontvangt u ook een e-mail van Postex. Via deze mail kunt u uw e-mailadres bevestigen en eventueel wijzigen. Vanaf maart 2021 ontvangt u dan uw post van Acantus digitaal. Wilt u uw post liever op papier blijven ontvangen? Dat kan natuurlijk, geef dit dan aan via de mail die u krijgt van Postex. Let op! Het is belangrijk dat u dit aangeeft, als u geen keuze maakt dan blijft u de post op papier ontvangen. 

Geen e-mailadres bekend
Hebben wij geen e-mailadres van u, dan hoeft u in principe niks te doen. De post die u van ons ontvangt ziet er vanaf maart 2021 iets anders uit. Wilt u graag uw post digitaal ontvangen? Dat kan natuurlijk! Onderstaand leest u hoe u dit doet.  

Betrouwbaar

Het ontvangen en online bekijken van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. Als u twijfelt aan de echtheid van de poststukken, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum. 

Post in een nieuw jasje

De fysieke post die u van ons ontvangt, is vanaf september 2021 in een andere vorm dan u gewend bent. Deze post verzorgt Postex voor Acantus. Wilt u deze post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de PTX-code die op het voorblad van de brief staat onderaan de pagina in.

Nadat u de code hebt ingevuld, heeft u een aantal mogelijkheden:  

  • Post digitaal bekijken en opslaan.
  • Eenvoudig betalen via iDEAL.
  • Aangeven hoe u uw post wilt ontvangen. U ontvangt een verificatiemail ter bevestiging, die u moet accepteren.
  • Uw e-mail adres doorgeven of wijzigen.

Let op! Nog niet alle post wordt op deze manier verzonden. De jaarlijkse brief over de huuraanpassing wordt in 2021 met de post verstuurd, ook als u uw post al digitaal ontvangt. Ons bewonersblad Thuis aan Huis blijven we naar al onze huurders versturen via de post. 

Code invoeren

Vanaf maart 2021 ontvangt u post van Acantus via Postex. Bij ieder poststuk wordt een voorblad toegevoegd. Hierop staat een unieke code. Wilt u uw post van Acantus in de toekomst liever digitaal ontvangen? Vul dan de code hieronder in.