Viering hoogste punt bouw 14 woningen Sint Luciastraat

De bouw van 14 nieuwe woningen aan de Sint Luciastraat in Ter Apel heeft het hoogste punt bereikt. Bestuurder van Acantus Anita Tijsma en wethouder Harm-Jan Kuper van de gemeente Westerwolde hebben samen de vlag gehesen op de bouwplaats.

Groningse vlag

Ter ere van het feestelijke moment werd de Groningse vlag gehesen. Anita Tijsma: “Mooi om hier samen met toekomstige bewoners en partners te staan voor de viering van het hoogste punt. Deze woningen staan op een prachtige plek dichtbij het centrum van Ter Apel. Er komen zowel gezinswoningen als levensloopbestendige woningen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende huishoudengroottes.”

2 type woningen

Aan de Sint Luciastraat in Ter Apel bouwt Benus in opdracht van Acantus 14 nieuwe woningen. Er komen 2 type woningen, 8 levensloopbestendige woningen en 6 gezinswoningen. De levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen zijn gasloos, hebben zonnepanelen en zijn energiezuinig. Huurders van Acantus vanuit een gedeelte van de Buizerdlaan mogen met voorrang verhuizen naar deze nieuwe woningen vanwege de sloop van hun eigen woningen.