Betalingsproblemen door corona?

Heeft u moeite met het betalen van de huur, vanwege alles wat speelt tijdens de coronacrisis? Bijvoorbeeld omdat u veel minder inkomen heeft dan normaal of even helemaal geen inkomen meer heeft? Trek dan tijdig aan de bel en neem contact met ons op.

We gaan dan graag samen met u kijken naar een oplossing die ú verder helpt. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een betalingsregeling of tijdelijk een huuraanpassing. Het doel is in ieder geval om u extra de tijd te geven om uw zaken financieel op orde te krijgen. Samen komen we er uit!

De overheid helpt zelfstandigen

Het kabinet heeft meerdere maatregelen getroffen voor zelfstandigen om een inkomensterugval op te vangen. Bekijk de mogelijkheden bij de Kamer van Koophandel. De VNO-NCW en MKB-Nederland hebben een corona-calculator ontwikkeld waarmee u kan berekenen hoe corona-regelingen van de overheid u kunnen helpen.

Neem contact met ons op!

We gaan graag met u in gesprek. Zowel in goede als in lastige tijden willen we dichtbij onze huurders staan. Hoe eerder u contact opneemt met Acantus, hoe sneller we u kunnen helpen.

Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 8.00 en 16.30 uur via 0900-8400.

U kunt ons ook mailen.