Missie en visie

Voel je thuis! Dat is de missie van Acantus. Dat is waar we voor staan: goed en betaalbaar wonen in een prettige woonomgeving.

Onze missie

Met onze missie 'Voel je thuis' werken we eraan mensen in ons werkgebied te helpen aan goede en betaalbare huurwoningen in een plezierige woonomgeving. We vinden namelijk dat wonen niet alleen een dak boven het hoofd betekent. De woonomgeving is net zo belangrijk! Wonen staat voor gemak en comfort, voor veiligheid en gemeenschapszin, in de straat, de wijk en in de buurt.

Onze visie

Acantus wil een dienstverlener zijn die haar klanten snapt en naar ze luistert. Zij wil een betrouwbare partij zijn die er is als het nodig is; goed bereikbaar zijn en snel met een oplossing komen. We willen een transparante en toegankelijke corporatie zijn waar onze huurder terecht kan voor Wonen, Welzijn en Zorg.

Wij vinden dat Wonen niet los staat van Welzijn en Zorg. Maar hier kunnen wij niet alléén aan voldoen. Om die reden streven we naar samenwerkingsverbanden met gemeenten en professionals in zorg en welzijn om onze klant goed te bedienen.