Opgeknapte woningen Ridenbergstraat in Farmsum weer te huur

Eerder dit jaar knapte Acantus een lege te koop staande woning aan de Ridenbergstraat in Farmsum op. Met als doel deze weer te verhuren. Bij voldoende belangstelling zouden er nog drie leegstaande woningen in deze straat worden opgeknapt.

Voor de eerste woning bleek voor de zomer dat er voldoende belangstelling was. Deze woning is inmiddels verhuurd. De komende periode worden ook de andere drie woningen opgeknapt.

Weer als nieuw

Van de eerste opgeknapte woning is de woonkamer vergroot doordat de muur van een achterkamer en inbouwkasten zijn weggehaald. Op de eerste verdieping is de derde slaapkamer, de kleinste, opgeofferd voor een grotere badkamer inclusief 2e toilet. De woning is geïsoleerd en is daarmee van energielabel G naar B gegaan. Ook heeft de woning een nieuwe keuken, douche en toilet gekregen, zijn er deuren vervangen, is er opnieuw gestuct en zijn er nog andere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De andere woningen worden ook opgeknapt. De aanpak verschilt per woning.

Heeft u belangstelling?
Vanaf maandag 24 augustus worden de woningen één voor één op onze website aangeboden in het reguliere woningaanbod. Woningzoekenden kunnen reageren en via loting wordt bepaald wie de woning krijgt toegewezen. We bieden de woning nu al aan zodat de toekomstige huurder kan meebeslissen over de kleuren van de keuken, badkamer en toilet. 

28 augustus 2015