Geef uw mening over overlast

Doe mee met ons digitaal klantenpanel vanaf vrijdag 23 september en geef uw mening over overlast.

Wij vinden het belangrijk te weten hoe u denkt over onze overlastprocedure. Hoe wilt u het liefst een melding doen, hoe snel moeten wij het oppakken, wat is volgens u overlast? Zo krijgen wij een beter beeld en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. U kunt deelnemen aan onze Acantus Klantenpanel. Vrijdag 23 september versturen wij een online vragenlijst over overlast. Overigens worden uw antwoorden anoniem verwerkt en alleen gebruikt voor het betreffende onderzoek.

Hoe werkt het?
Om deel te nemen aan het klantenpanel meldt u zich aan als panellid. U ontvangt dan een paar keer per jaar een uitnodiging per email om een online vragenlijst in te vullen. Elke keer kunt u zelf bepalen of u mee wilt doen. In de mail geven wij aan tot wanneer u de vragenlijst kunt invullen. Na afloop van het onderzoek presenteren wij de uitkomsten op onze website en geven we aan wat we hier mee gaan doen. Wilt u niet meer deelnemen aan het klantenpanel? Dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven. Na iedere vragenlijst verloten wij onder de deelnemers tien cadeaubonnen ter waarde van € 25,-.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan het digitale klantenpanel? Meld u dan nu aan.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer weten over het klantenpanel? Neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice via 0900 - 8400 of stuur uw vraag naar meepraten@acantus.nl.

16 september 2016