Geef uw mening over klussen in en om het huis

Volgende week versturen wij weer een vragenlijst naar ons Klantenpanel. 

Wij vinden het belangrijk te weten of u bekend bent met onze procedure bij klussen in en om het huis en wat er volgens u anders kan. Wat zou u willen veranderen in of om huis, waar denkt u toestemming voor te moeten vragen, zou u veranderingen ook uitbesteden en daarvoor willen betalen? Zo krijgen wij een beter beeld en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. U kunt deelnemen aan ons digitale Klantenpanel. Volgende week versturen wij een online vragenlijst. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en alleen gebruikt voor het betreffende onderzoek.

Hoe werkt het?
Om deel te nemen aan het klantenpanel meldt u zich aan als panellid. U ontvangt dan een paar keer per jaar een uitnodiging per email om een online vragenlijst in te vullen. Elke keer kunt u zelf bepalen of u mee wilt doen. In de mail geven wij aan tot wanneer u de vragenlijst kunt invullen. Na afloop van het onderzoek presenteren wij de uitkomsten op onze website en geven we aan wat we hier mee gaan doen. Wilt u niet meer deelnemen aan het klantenpanel? Dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven. Na iedere vragenlijst verloten wij onder de deelnemers tien cadeaubonnen ter waarde van € 25,-.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan het digitale klantenpanel? Meld u dan nu aan.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer weten over het klantenpanel? Neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice via 0900 - 8400 of stuur uw vraag naar meepraten@acantus.nl.

13 januari 2017