Asbestsanering Julianalaan Veendam gestart

Op woensdag 10 mei 2017 start een gespecialiseerd bedrijf met het verwijderen van asbest in het appartementencomplex aan de Julianalaan in Veendam. De asbestsanering gebeurt in slaapkamers van drie appartementen die door de explosie op 19 april jl. werden beschadigd.

Door de explosie raakten in de drie slaapkamers ook plaatmateriaal van een leidingschacht beschadigd waarin asbest verwerkt zat. Onderzoek heeft aangetoond dat de asbestverontreiniging alleen in die slaapkamers aan de orde was.
 
Uitvoering door gecertificeerd bedrijf
De asbestverwijdering gebeurt door BZN, een gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in asbestsanering. Zij volgen bij de verwijdering strikte regels. Zo zal het verwijderde materiaal in een hermetisch afgesloten ruimte ingepakt worden voordat het wordt afgevoerd. De verwachting is dat de werkzaamheden 10 werkdagen in beslag nemen. 
 
Meer weten?
Heeft u vragen over de asbestsanering aan de Julianalaan, belt u dan met onze medewerkers van Klantenservice op 0900-8400. Meer achtergrondinformatie vindt u op onze pagina over het verwijderen van asbesthoudend materiaal.