Acht nieuwe woningen in Oude Pekela

Acantus start na de zomervakantie met het bouwen van acht sociale huurwoningen aan de Scholtenswijk in Oude Pekela. Begin januari 2016 zijn de bouwwerkzaamheden gestart voor vier sociale huurwoningen op deze plek, het voormalig terrein van de gemeentewerf. Nu komen daar nog acht extra woningen bij.

Voorbereidende werkzaamheden gestart
Inmiddels is gestart met de voorbereidende werkzaamheden, waaronder het uitgraven van de grond waar de woningen komen te staan. De daadwerkelijke bouw van de levensloopbestendige en aardbevingsbestendige woningen start na de zomervakantie.

Zelfde woningtype
Inmiddels zijn de eerste vier woningen verhuurd. De oplevering is halverwege juli dit jaar. De acht woningen, waarvan de bouw na de vakantie start, zijn van hetzelfde type. Deze acht worden naar verwachting in het voorjaar van 2017 opgeleverd.

Verhuurinformatie
Zodra er meer informatie bekend is over de verhuur, zoals de huurprijs en de verhuurprocedure, leest u dat op onze website. Belangstellenden die hun interesse bij Acantus kenbaar hadden gemaakt voor de eerste vier woningen worden op dat moment ook persoonlijk geïnformeerd.

15 juni 2016