Betaalmail

Veel gevraagd over Betaalmail

Wat is Betaalmail?

Betaalmail is een digitale factuur die u iedere maand via de mail ontvangt. Betalen kan veilig en snel met iDEAL, gewoon vanuit de bijlage in uw eigen e-mail. Overtikken van betaalkenmerken en rekeningnummers is niet nodig, alles is al netjes voor u ingevuld.

Wat heb ik nodig om via Betaalmail mijn huur te kunnen betalen?

Om via Betaalmail te kunnen betalen met iDEAL moet u de beschikking hebben over een internetverbinding en een internet betaalrekening. In Nederland kan worden betaald met iDEAL vanuit ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, KNAB, Deutsche Bank, SNS Bank, Tridos Bank en Van Lanschot Bankiers. 

Ik betaal de huur via Betaalmail maar ik heb de mail niet ontvangen, wat nu?

Wanneer u de Betaalmail niet heeft ontvangen dan horen wij dit graag. Wel verzoeken wij u de huur zelf over te maken op rekeningnummer: NL02RABO0343561700 t.n.v. Acantus, Veendam. Onder vermelding van uw relatiecode/naam en adres.

Bel of mail gerust als u vragen heeft
U kunt ons bereiken via 0900-8400 of stuur een mail naar info@acantus.nl.

Zijn er kosten verbonden aan Betaalmail?

Nee, Betaalmail is gratis. 

Is Betaalmail veilig?

Ja, Betaalmail heeft veel aandacht besteed aan de beveiliging van de dienst. Zij zorgen ervoor dat de afzender van de e-mails altijd kan worden geïdentificeerd via de e-mail authenticatie. Voor extra veiligheid wordt de informatie van de betaallink in de e-mail via een aparte, streng beveiligde verbinding gecommuniceerd. Na het klikken op de betaallink door de ontvanger wordt het betaalproces altijd gestart vanaf de SSL beveiligde transactiepagina van Betaalmail. Omdat Betaalmail voor de betaling met iDEAL gebruik maakt van de internet- of mobiele betaalapplicatie van uw eigen bank is betalen veilig. 

Meer vragen tonen

Hoe kan ik me aanmelden voor Betaalmail?

Wilt u gebruik maken van Betaalmail? Vul dan het aanmeldformulier in. Nadat wij uw aanvraag hebben verwerkt ontvangt u hiervan een bevestiging via de mail.

Hoe herken ik een Betaalmail?

Voor u en onze veiligheid zijn in de Betaalmail een aantal duidelijke herkenningspunten ingevoerd:

  • Het logo van Acantus is altijd duidelijk zichtbaar.
  • U ontvangt een Betaalmail altijd rechtstreeks van Acantus (via betaalmail@acantus.nl)
  • In de Betaalmail zit enkel informatie die tussen u en Acantus bekend is, zoals bijvoorbeeld: uw volledige naam, een betalingskenmerk, het huurbedrag en de betreffende maand.
  • Betaalmail is geen directe link naar iDEAL; u komt eerst op de pagina van Betaalmail. Op deze pagina herkent u ook weer het logo van Acantus, uw eigen gegevens en de gegevens met betrekking tot de betaling, zoals bedrag en betalingskenmerk. Vanaf deze pagina kiest u via welke bank u wilt betalen.
  • Elke Betaalmail bevat een beveiligde betaallink. De link bevat geen gegevens die leiden naar een persoon, een bedrag of een rekeningnummer. Elke wijziging in de link door de ontvanger zal resulteren in een ongeldige link.