Aardbevingen

Door de gaswinning zijn er regelmatig aardbevingen. Misschien merkt u daar ook iets van. Bijvoorbeeld door:

  • schade aan uw woning (en de afhandeling daarvan),
  • inspecties om de veiligheid van uw woning vast te stellen,
  • een versterkingsadvies voor uw woning. Dit is een advies waarin staat wat er nodig is om uw woning beter te beschermen tegen aardbevingen. 
  • werkzaamheden om uw woning te versterken, of sloop en nieuwbouw, zodat u weer veilig kunt wonen.

Er is dan veel te regelen. Acantus vindt het belangrijk dat u veilig woont. Wij willen u zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen, zodat u weer veilig en fijn kunt wonen.

Wij werken samen

Voor de aanpak van uw woning werken we samen met andere organisaties, bijvoorbeeld de gemeente waar u woont, de Nationaal Coördinator Groningen (NCG)het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) en aannemers. Op de website van de gemeente Eemsdelta vindt u een handig den hun contactgegevens.

Vragen en contact

Heeft u vragen, opmerkingen, complimenten of zorgen, dan kunt u contact met ons opnemen. Via telefoon, per mail of persoonlijk. Wij helpen u graag.

Kijk ook naar de overige informatiepagina's onder het kopje 'Aardbevingen en inspecties'. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bel of mail ons dan.

We vinden, samen met u, een antwoord op uw vraag of zoeken naar een passende oplossing.

Neem vooral ook contact met ons op als u ideeën heeft hoe we er met elkaar voor kunnen zorgen dat u nog fijner woont in uw gemeente.