De nieuwe Vestingbuurt maken we samen!

Acantus verhuurt op dit moment 60 huurwoningen in de Vestingbuurt. Tussen de huidige woningblokken is nu veel ruimte die ingevuld is met grasveld. Acantus is van plan op deze grasvelden 48 nieuwe huizen te bouwen. Dit doen wij graag samen met u! 

De Vestingbuurt ligt tussen de voorzieningen van het centrum van de wijk Noord (De Wending) en het centrum van Delfzijl. Op de onderstaande kaartjes kunt u dit zien. De nieuwe huizen die we willen bouwen zijn bedoeld voor bewoners uit de Zandplatenbuurt Noord en omgeving die vanwege de versterking moeten verhuizen.

De eerste ideeën heeft u misschien al gezien op de beurs Thuis in Delfzijl in november 2019. Tijdens de beurs heeft een aantal van de bewoners van de Vestingbuurt aangegeven graag op de hoogte te blijven van de plannen en hierbij betrokken te willen worden. Met een video over onze plannen willen we hieraan tegemoet komen. Als u bewoner bent van de Vestingbuurt, kunt u uw reactie en ideeën met ons delen via het reactieformulier onderaan deze pagina.

Als u huurder bent van één van de te versterken woningen in de Zandplatenbuurt Noord en omgeving, dan presenteren we met deze video graag deze nieuwe woningen. Heeft u interesse in één van onze woningen, geef dit dan aan ons door via delfzijl@acantus.nl. Dan houden wij u als belangstellende regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook u kunt uw reactie en ideeën met ons delen via het reactieformulier onderaan deze pagina.

Bekijk de video en het Voorlopig Ontwerp

Wij horen graag wat u van onze plannen vindt en welke ideeën u heeft. U kunt de video bekijken en het Voorlopig Ontwerp doorbladeren.

Reageren?

Voor bewoners van de Vestingbuurt:
Via het formulier kunt u reageren op de plannen. Uw reactie gebruiken wij om de plannen die er tot nu toe liggen nóg beter te maken. Alvast hartelijk dank voor uw reactie!

Voor bewoners van de Zandplatenbuurt:
Laat uw interesse voor een woning in de Vestingbuurt weten via delfzijl@acantus.nl.

Heeft u reacties of ideeën voor de Vestingbuurt, gebruik dan het reactieformulier.


Heeft u vragen of komt u er niet uit, neem dan contact op met Acantus via delfzijl@acantus.nl of 0900 - 8400.