Sorghvlietlaan Veendam

32 appartementen naast het hart van Veendam

Wij willen 32 nieuwbouw appartementen bouwen aan de Sorghvlietlaan in Veendam, op de plek van het oude busstation van Arriva. 

Middenhuur

Wat het project voor ons bijzonder maakt, is dat het om middenhuur-appartementen gaat met een hogere huurprijs. Hiermee bouwen we voor een bredere doelgroep woningzoekenden. Er is veel vraag naar comfortabele woningen voor kleine huishoudens. Omdat er te weinig van dit soort woningen beschikbaar zijn, wonen mensen langer dan zij willen in eengezinswoning. Met de bouw van deze appartementen willen we bijdragen aan het woonplezier in Veendam. 

1-3 persoons appartementen

Het gaat om appartementen voor 1- tot 3-persoonshuishoudens met een middeninkomen. Vanzelfsprekend worden de woningen toegerust op de toekomst: energiezuinig en gasloos. Elke woning krijgt een eigen parkeerplek en balkon of tuin.

4 verschillende type appartementen

Het complex krijgt 6 lagen, met op elke verdieping 2 tot 6 appartementen. De 2 appartementen op de begane grond hebben een tuin. De de rest van de appartementen krijgt een eigen balkon. Er komen 4 verschillende grootte appartementen, variërend tussen de 65 en de 82 vierkante meter. 

Animatie

Hieronder een eerste impressie van het ontwerp. 

Start bouw

Als alles volgens plan verloopt, start aannemer Fijn Wonen in het voorjaar van 2025 met de bouw.

Verhuurbrochure

Voor dit project is nog geen verhuurbrochure. De verhuurbrochure publiceren wij hier circa drie maand voor oplevering.