Team Spijk, Holwierde en Bierum

Bij Acantus werken we iedere dag met in totaal ongeveer 160 collega’s aan fijn wonen in de regio. Iedereen werkt in een vast gebied. Daardoor leren we elkaar (onze collega’s en u) goed kennen en heeft u een vast gezicht waarbij u terecht kunt met vragen, ideeën, problemen of andere zaken.

Van links naar rechts: Jeffrey, Mathieu en Erica

In Spijk, Holwierde en Bierum werken ook een aantal vaste gezichten: de bewonersconsulenten en de buurtconciërge. Ze stellen zich graag aan u voor. De bewonersconsulenten werken samen met u aan een leefbare en prettige woonomgeving. Ze begeleiden u (als dat nodig is) in het proces van versterking, bemiddelen tussen burenruzies of andere problemen waar u tegenaan loopt.  In Spijk is de bewonersconsulent Mathieu, in Bierum en Holwierde is dat Erica.  Ze komen bij u langs om kennis met u te maken.

De buurtconciërge in Spijk, Holwierde en Bierum is Jeffrey. Jeffrey vormt als het ware de ogen en oren in de wijk en levert samen met u als bewoner een belangrijke bijdrage aan een goed leefklimaat in de wijk. Hier leest u meer over wat de buurtconciërges bij Acantus doen.